...zsebiMao világa...
Kincsesládám

 
Kritikadoboz

A szerkesztő: zsebiMao
Kérlek, ne hirdess!

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít." Örkény István

 
zsebiMao.Gp


zsebiRaion,
az oldal őrző-védője

ZsebiRaion vigyáz az oldalon a rendre és békére. Bárkinek bármi problémája van, hozzá tessék fordulni - ő itt a panaszkönyv.
Megalkotta: Lorie

 
Ti mondtátok
Friss hozzászólások
 
Ti vagytok
Indulás: 2006-11-15
 

CSS Codes

 

Az oldal dolgai
Gportal  °  vendégkönyv   °   reklámkönyv   °   információkVendégkönyv - bármilyen üzenet a szerkesztőnek, cserekérés, komment, kérdés, javaslat, panasz jöhet ide. Kérlek, ha versenyre hívnál meg, csak akkor írj ide, ha a meghívás személyesen nekem szól! Amennyiben egy táblával hirdeted a versenyed, úgy irány a RK! >>
Reklámkönyv - bármilyen hirdetés, tábla, felhívás, kérés jöhet ide, ami nem konkrétan a szerkesztőnek szól, hanem az oldal látogatóinak, mindenki másnak is. A személytelen üzenetek helye. >>

 

Kapcsolatfelvétel a szerkesztővel, zsebiMaoval

A kritikadobozban (chat) bármikor itt hagyhatod kezed nyomát! Örülök minden építő jellegű visszajelzésnek, kérdésnek, cserének és egyéb óhajnak, szóval keressetek, zargassatok bátran! Csak annyit kérek, ha panaszod is van, azt kulturált, normális stílusban közöld velem anélkül, hogy vérig sértenél! Kérlek, kerüld a trágár kifejezéseket, és ne hirdess, mert arra ott a reklámkönyv! A másik opció a vendégkönyv, ahol hosszabban kifejtheted óhajod, és ennek nyoma is marad a többi látogató előtt is. Itt pár napon belül visszajelzést fogsz kapni tőlem. Ha ennél privátabb ügyben keresnél, akkor javaslom, írj e-mailt: hraurie@gmail.com Egy pár napba beletelhet, míg észreveszem és válaszolok, de ezt a fiókomat viszonylag gyakran nézem, szóval ez a legbiztosabb módja, ha el szeretnél érni az oldallal, vagy feltett műveimmel kapcsolatban.

Megtalálsz még az alábbi oldalak bármelyikén:

Általános információk az oldalról

Az oldal 2006. november 15-én jött létre, olivia14.gportal.hu címen. Valószínűleg ajándékba kaphattam az oldalt 2008 körül, ekkor vette fel ugyanis a sonja.gportal címet, amit hosszú éveken át birtokolt. Akkoriban Sonja néven szerkesztettem személyes oldalt, a mostanihoz hasonlót, de valamiért (talán Melissa Mao iránti rajongásom miatt) kipattant a fejemből a zsebiMao nicknév, és rögtön átváltottam erre. Az oldal azóta, mondhatni, pihenget, és 2014-ben jutottam el odáig, hogy a blogon elkezdett történetemet áthozzam a gportalra. Egy kis statisztika: az eddig legforgalmasabb nap: 2016.02.18. Az eddig legforgalmasabb nap látogatottsága: 52. Az összes eddigi látogatás: 10 816. A portálod jelenlegi tárhelymérete: 300 MB. Ebből szabad: 201.25 MB. Nos, szerintem ezek nagyon szép számok. :)

2016.04.29.

 

 
Aktuális ajánlatKéz- és lábtörést!

Blog – Ez a wordpresses blog a Japánban töltött egy évemről szól. Igyekszem rendszeresen frissíteni, de még így is állandó lemaradásban vagyok. ^^"

She's somebody's hero (Jamie O'Neal)

Zene – Közeledik az anyák napja, amit számomra ez a dal fejez ki a leginkább. Gyönyörű, akárhányszor meghallom, rögtön sírni támad kedvem.

Cassandra Clare: Az angyal

Könyv – Mit olvasok éppen? A Pokoli szerkezetek sorozat első részét, mely a viktoriánus kori Angliában játszódik, Tessa Gray főszereplésével. Árnyvadászok, démonok, mágia, szerelem....

 
Dióhéjban

Az oldal főként a saját alkotásaimmal foglalkozik. Rajzok, írások, dalszöveg- és novellafordítások. Egytől egyig saját készítésűek. Illusztrációként anime karakterek képei szolgálhatnak, az ő jogaikkal a készítők rendelkeznek. Olvashatsz továbbá a kedvenc sorozataimról, könyveimről, animéimről, valamint Japánról, a japán kultúráról. Ha érdekel a japán nyelv, elsajátíthatsz néhány leckét is.

2006-2016.

A kódokért köszönet: aranymeli.gp ; samandaemy
A lelki támogatásért: Lorie-tan

 
...többet vissza nem adom

Cserét kérhetsz a vendégkönyvben és a kritikadobozban is! Témától függetlenül szívesen kiteszek bárkit :) Az ikonokat általában az adott partner rajzaiból, fejlécéből készítem.


Ikonra vár: Sophie

"Többet tudsz rólam, mint bárki más. Szeretném, ha nyitott könyv lennék a számodra. Nem lehetne, hogy most lapozzunk egyet?" Samantha Vérant

 
Örülök, hogy itt vagy!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!