...zsebiMao világa...
Kincsesládám

 
Kritikadoboz

A szerkesztő: zsebiMao
Kérlek, ne hirdess!

"Annyi mindenféléhez nem értek, hogy az már sokoldalúságnak számít." Örkény István

 
zsebiMao.Gp


zsebiRaion,
az oldal őrző-védője

ZsebiRaion vigyáz az oldalon a rendre és békére. Bárkinek bármi problémája van, hozzá tessék fordulni - ő itt a panaszkönyv.
Megalkotta: Lorie

 
Ti mondtátok
Friss hozzászólások
 
Ti vagytok
Indulás: 2006-11-15
 

CSS Codes

 

Történetek zsebiMaotól

Futó történeteim


Oni mo jūhachi shounen ai, romantika, dráma {megnyit}
Nomura Minato egyedül neveli tokyo-i házukban ötéves kislányát, Hiyorit. Segítségére van a társasház többi lakója, főként Hiyori gimnazista babysittere, Mirai, valamint Nomura családja és kollégái. Hamarost betoppan az életükbe a híres és önelégült író, Jirou, hogy alaposan felforgasson és a feje tetejére állítson mindent...
Harusame iskolai élet, romantika {megnyit}
Nomura Natsumiko csak egy átlagos középiskolás szeretne lenni, életét azonban megkeseríti a "cukifaktor" nevezetű betegség, melynek köszönhetően a környezetében minden fiú azonnal szerelmet akar vallani neki, amint meglátja. Natsu épp ezért szkeptikus a szerelemben, és egyetlen tagja az Anti-Tavasz Rajongói Klubnak, míg be nem kopogtat az ajtaján valaki különleges...
Kapu fantasy, kaland, shoujo {megnyit}
Impozáns, illatozó virágok; egy ragyogó csokor a múlt kavargó, rendezetlen foszlányaiból. Emlékfüzér. A tiéd, az enyém, az övé - a miénk. A sorozat első része, mely nekilát szétbontani e csokrot, szétfeszíti a füzér minden egyes láncszemét, hogy az emlékek, a múlt mélyére hatoljon.
Geta to yaki miso yaoi, romantika, vígjáték {megnyit}
Rövid, nyári limonádé szerelemről, törödésről és elfogadásról (az Oni mo juuhachi spin-off története). Mizore Yoru huszonnégy éves, az álma, hogy gyermekorvos legyen, mégsem sikerül bejutnia az egyetemre. Jelenleg kisegítőként dolgozik Hiyori óvodájában. Szörnyű titkot rejteget: szerelmes egy nála tíz évvel fiatalabb középiskolásba...

 

Régebbi történeteim


Örökké, dobe Naruto fanfiction, Naruto x Sasuke shounen ai
Most, hogy a Chuunin vizsgának vége és Sasuke is meggyógyult, Kakashi kíméletlen edzésbe kezd a 7-es csapattal. A csapatfejlesztő tréningek mellett Tsunade Sakurát pártfogolja, Kakashi Sasukét, míg az öreg Jiraiya Naruto jutsuit fejleszti. Azonban még szőke főhősünknél is betelhet a pohár. A faluban eközben furcsa kór ütötte fel a fejét, mely sorra szedi halálos áldozatait. A megterhelő edzések alatt Naruto hirtelen rosszul lesz... Sasuke aggódik, hogy társát is megtámadta a vírus. Konoha legbalhésabb ninjája vajon képes legyőzni a halált?
Miért? Naruto fanfiction, Naruto x ? humor
Naruto nem bírja feldolgozni társa elvesztését. Ő nem csupán egy barát volt; Ő jelentett számára Mindent. S most semmi sem maradt, csak néhány, egyre halványuló emlék...
Sakura kiss Ouran HSHC fanfiction romantika
A történet az anime vége után játszódik pár héttel. Haruhi álmában sem gondolta volna, hogy a gyönyörűen megtervezett nyarát Tamaki hangja fogja kettészelni hajnali ötkor, egy hangosbemondón át. Egy nyár Okinawán a hat jóképű host társaságában? Főhősnőnk újra átértékelheti az összes fiúhoz fűződő kapcsolatát, s közben nem érti, miért gondol egyre többet Tamaki-senpaira... Hat fejezet, hat host, hat különböző csók. Hűsítő limonádé a forró, nyári napokra.

 

 
Aktuális ajánlatKéz- és lábtörést!

Blog – Ez a wordpresses blog a Japánban töltött egy évemről szól. Igyekszem rendszeresen frissíteni, de még így is állandó lemaradásban vagyok. ^^"

She's somebody's hero (Jamie O'Neal)

Zene – Közeledik az anyák napja, amit számomra ez a dal fejez ki a leginkább. Gyönyörű, akárhányszor meghallom, rögtön sírni támad kedvem.

Cassandra Clare: Az angyal

Könyv – Mit olvasok éppen? A Pokoli szerkezetek sorozat első részét, mely a viktoriánus kori Angliában játszódik, Tessa Gray főszereplésével. Árnyvadászok, démonok, mágia, szerelem....

 
Dióhéjban

Az oldal főként a saját alkotásaimmal foglalkozik. Rajzok, írások, dalszöveg- és novellafordítások. Egytől egyig saját készítésűek. Illusztrációként anime karakterek képei szolgálhatnak, az ő jogaikkal a készítők rendelkeznek. Olvashatsz továbbá a kedvenc sorozataimról, könyveimről, animéimről, valamint Japánról, a japán kultúráról. Ha érdekel a japán nyelv, elsajátíthatsz néhány leckét is.

2006-2016.

A kódokért köszönet: aranymeli.gp ; samandaemy
A lelki támogatásért: Lorie-tan

 
...többet vissza nem adom

Cserét kérhetsz a vendégkönyvben és a kritikadobozban is! Témától függetlenül szívesen kiteszek bárkit :) Az ikonokat általában az adott partner rajzaiból, fejlécéből készítem.


Ikonra vár: Sophie

"Többet tudsz rólam, mint bárki más. Szeretném, ha nyitott könyv lennék a számodra. Nem lehetne, hogy most lapozzunk egyet?" Samantha Vérant

 
Örülök, hogy itt vagy!
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

A karma és az asztrológia kapcsolata    *****    Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!